Welcome to Stereo Heart. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//$тёяёоHєaят ♫♪♩♬♭






Tutorial : Buang Navigation Bar
Monday, January 2, 2012 | 5:55 PM | 0 comments

Apa itu " Navigation Bar " ? Lihat gambar bawah ni ;



Tutorial ni Riey buat khas untuk kawan kawan yang baru nak belajar mengedit blog . Tutorial ni tak terlalu susah nak buat . Apa pun korang cuba lah dulu yea .

Firstly , tekan DESIGN --> EDIT HTML 
korang copy code ni ; 

#navbar-iframe {
display: none !important;
}
dah copy korang paste code tadi , lihat contoh di bawah ni ;

-----------------------------------------------
Blogger Template Style
Name: Son of Moto (Mean Green Blogging Machine variation)
Designer: Jeffrey Zeldman
URL: www.zeldman.com
Date: 01 Dec 2010
Updated by: Blogger Team
----------------------------------------------- */

#navbar-iframe {
display: none !important;
}


/* Variable definitions
====================

# berwarna merah tu code yang korang copy tadi 

dah siap ? PREVIEW dulu dan SAVE ^,^

#kalau korang nak COPY , highlight code dan tekan Ctrl serentak C


Older Post | Newer Post