Welcome to Stereo Heart. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//$тёяёоHєaят ♫♪♩♬♭






Tutorial : Ayat di bawah entri
Monday, January 2, 2012 | 5:49 PM | 0 comments
Macam mana nak lihat entri korang lebih kemas ? Kalau nak kelihatan bawah entri korang tak serabut , korang boleh letakkan DIVIDER ? apa itu divider ? lihat gambar bawah ini ;


maaf la sbb gmbar tk brpa jelas . Nak buat macam ni ? boleh boleh , ikut step Riey ajarkan ni okay .

Firstly , tekan DESIGN kemudian click EDIT HTML . Korang TICK pada kotak Expand Widgets Template tau . Tekan Ctrl serentak F dan cari code di bawah ini  ;

 <data:post.body/>

kemudian , copy pulak code ini ;

 <hr/><center>AYAT YANG KORANG NAK TULIS</center><hr/>
dah copy , korang PASTE di bawah code <data:post.body/>
# warna merah tu korang isi dengan ayat yang korang nak letak bawah entri korang .

Macam biasalah yea , pastikan korang PREVIEW terlebih dahulu sebelum SAVE .


#kalau korang nak COPY , highlight code dan tekan Ctrl serentak C


Older Post | Newer Post