Welcome to Stereo Heart. Do Follow here. Thank you. ++Follow | Dashboard
//$тёяёоHєaят ♫♪♩♬♭






♫ Birthday Part II ..
Tuesday, January 24, 2012 | 1:49 AM | 0 comments
22 Januari 2012 :)) Hari keramat Riey yg pling TERBAIK spnjang hidup (Y)
nk tau kah knpa ? Haruslah crita kan , klau tak .. buat apa riey update story baru kn kn :)

Sblum tepat 12tgah mlam msuk 22 Jan 12 , dah rmai kwn kwn *facebook* && kwn kwn skolah dh wish shinggakan ada org ingt dia lambat wish birth . hehe , thank you kawn kwn riey sklian . Syang ampa .
Tibalah masa yg di tunggu tunggu . Tup tup , tup tup . Msej msuk inbox :) Ada org nyanyikan lgu birthday kt itew . Org first pulak tu ^^ Tau sapa ? Of course lah adek ksygn Riey si Eyra Lee :)
At the same time , mom Riey nyanyi lagu *happy birthday* dkat Riey msa kt kdai mkan && ada org pasangkn bungah api :DD woow cntiknya . 

Blik dr mkan , Riey sign in account num 2 :) fulamak ! rmainya org wish dah . Mood tgah rjin kata kn , Riey reply smua smpai hbis :DD tapi smpai ke hri ni ada yg tak reply lgi . byak sngt lah wei . Btw thank a lot lah to all yg wish tu okay . Hargai sgt sngt . Muuaachhxx kat ampa lah :* 

abah Riey pagi tu bgn tdur trus mai ucap birthday kt riey dgn muka tk mndi smua . HAHA :D terima kasih abah . Ingtkn dia just ucap ja tpi lpas mndi dia mai tnya pulak " Adik , hg nk abah bli apa kt hg ni ? hg gtau ja cpat . Nk kek ka ? " riey cuma jwb tk pyah lah . esok nk smbut lgi :) Sayang abah tau .

Haaa , riey dpt first gift dr someone ^^ laki pulak tu . jgn jealous okay . Ehem ehem .
Tada mknanya . Riey tada *FAN* okay . Abg kndug riey la bg gift tp lawak la cra dia . Riey tgah online && tepi lappy riey ada satu set alat tlis Faber-Castell . Riey ingt brg dia then dia blik rumah letak helmet .
" Adik , tu hg pnya . ambik lah . " hahaha :D ingtkn tak ingt birth adik sdri . First time dia bg riey hdiah tau . Thank abg wlaupn smpai ke hri ni hg blum ucap " HAPPY BIRTHDAY " kt aku . hehe .

Soal status Riey nk ada boy msa birth kan ? Just mlyang lyang lah jwbnya :) tiada calon pun . Yg dok ada pun dh jadi *milik* org . Lepaskn ja la . Dia tk sdar pun yg Riey nk dia , mgkin bkan jodoh . huhu !
Alaahhh tolak tepi bab cinta cintun ni dlu okay . Ntie ada la tu yg mai :) hrap yg mai tu adalah yg *terbaik* amiinn~ 


Older Post | Newer Post